Δε δίνει τον Μάριν ο Ολυμπιακός

Αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μάρκο Μάριν εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, καθώς ο Γερμανός υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
16/04/2018 • 12:56
Ο Μάρκο Μάριν
  • shares
Αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μάρκο Μάριν εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, καθώς ο Γερμανός υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σάλκε ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του παίκτη τον περασμένο Ιανουάριο, με τους Πειραιώτες να ξεκαθαρίζουν πως δε σκοπεύουν να αφήσουν τον παίκτη να αποχωρήσει.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η γερμανική ομάδα αναμένεται να επιστρέψει για την απόκτηση του Μάριν το προσεχές καλοκαίρι, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να ξεκαθαρίζουν πως δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει, καθώς υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία για τη νέα σεζόν. Ο Μάριν θα αποχωρήσει μόνο σε περίπτωση που οι Πειραιώτες δεχτούν κάποια εξαιρετική πρόταση. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/04/2018 • 07:55

Φορμάρισμα και σταθερότητα τα κριτήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εξαιρετικά αμφίρροπα με λεπτομέρειες που μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικές τα περισσότερα ματς απόψε στα γήπεδα της Αγγλίας και της Σκωτίας. H Κάρντιφ έχει κίνητρο στο γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι. Στα σημεια το προβάδισμα για Γουίγκαν, Κόβεντρι

19/04/2018 • 14:05